Termeni și condiții

Termeni generali

Ada Creativ este denumirea comerciala a Persoanei Fizice Autorizate Urzica Aurelia  cu sediul in Bucuresti, Str. Liviu Rebreanu, nr. 31, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. F40/3120/2012, avand CIF 32109198, numita in continuare Ada Creativ.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de administrator al site-ului www.adacreativ.webnode.ro, Ada Creativ isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Ada Creativ exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Ada Creativ.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Ada Creativ cu o cerere scrisa, datata si semnata. Ada Creativ se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.


Politica de returnare


Conform Ordonantei de urgenta nr.34/2014, clientii pot solicita procedura de retur a produselor in termen de 14 zile, fara sa fie nevoiti sa justifice decizia sau sa achite alte costuri decat cele prevazute in articolele ordonante.

Clientii Ada Creativ pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Ada Creativ va inapoia contravaloarea produselor comandate( mai putin taxele de transport care vor fi suportate de dvs.) in cel mult 10 zile de la data returnarii produselor, prin rambursarea banilor direct in contul dvs. bancar. In cazul in care va decideti sa returnati un produs va rugam sa ne contactati in prealabil, acesta trebuia sa fie in aceasi stare  in care a fost primit, sa nu prezinte urme de uzura, purtare , deteriorare etc.


Plata si livrarea produselor


Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Comanda minima este de:
- 50 lei
fara transport pentru livrare.

!! Inaceasta perioada coletele se expediaza numai cu plata in avans in cont.


Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Ada Creativ. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 48 ore din momentul confirmarii comenzii, prin Fan Curier in Bucuresti sau orasele mari din tara,  sau in 3-7 zile lucratoare prin Posta Romana in celelalte localitati din tara.  In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Va rog raspundeti la emailul primit pentru confirmarea comenzii si alegerea modalitatii de livrare. Comenzile nu se trimit fara confirmare. Multumesc.

Preturile includ toate taxele. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului. Puteti opta pentru plata comenzii prin ramburs sau prin ordin de plata.

Daca optati pentru plata prin ramburs, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra in momentul ridicarii coletului.

Cu Posta Romana: coletul va fi expediat la 1 zi lucratoare de la confirmarea platii, iar acesta va ajunge la oficiul postal corespunzator adresei dumneavoastra in cca.3 zile lucratoare .
Veti fi instiintat de sosirea coletului printr-un aviz,de aceea va rugam sa verificati cutia postala,iar daca in termen de 3-4 zile de la plasarea comenzii nu ati primit nici o instiintare,va recomandam sa mergeti direct la oficiul postal respectiv pentru ridicarea coletului(cu C.I.) !

Cu Fan Curier (numai in Bucuresti sau in orasele mari) livrare in 24-48 h de la plasarea comenzii direct la adresa, va rog sa fiti la adresa de livrare in ziua in care ajunge coletul.!!

Dupa confirmarea comenzii veti primi factura proforma pe care va rogum sa o achitati prin ordin de plata, va treubui sa virati suma aferenta comenzii dumneavoastra in contul: RO25BTRLRONCRT0293320902 deschis la Banca ING pe numele Urzica Aurelai PFA. Coletul va fi expediat catre dumneavoastra in momentul in care avem confirmarea transferului sumei in contul nostru. In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.


Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Ada Creativ, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: ada.creativ@gmail.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare. Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor, aceasta depinde si de tipul display-ului folosit.